Animacions

SINERGIES ANIMACIONS

 

L’equip d’animació naix  amb la intenció de incorporar els serveis de dinamització de l’entreteniment i oci dels públic infantil i juvenil.

L’equip està compost per un grup polifacètic de monitors i monitores que després de treballar en distints àmbits del món de l’educació no formal i l’animació sociocultural, hem decidit juntar-nos per a posar en comú l’aprenentatge, els recursos i l’experiència adquirida  durant aquests anys.

 

Comencem l’aventura presentant dos activitats potents: la Ludoteca de Jocs Tradicionals i la Ludoteca circense. Esteu preparats?

LUDOTECA DE JOCS DE FUSTA

La ludoteca està composta de 16 jocs dimensionats construits artesanalment a partir de fusta i materials reciclats. Senzills i fàcils d’entendre, els jocs estan pensats per a gaudir una bona estona amb la família i els amics.

Idoni per a animar la plaça o el carrer, la comparsa o el casal en les festes del poble. Pensat especialment per a xiquets de 3 a 99 anys.

LUDOTECA JOCS MALABARS 

La ludoteca ofereix l’oportunitat d’iniciar-nos i familiaritzar-nos amb els malabars més coneguts (boles, carioques, mocadors, plats, diables, xanques…), conèixer les tècniques bàsiques i jugar amb objectes relacionats (paracaigudes, traga-boles, esquis, roda-bola…).

Una pila de jocs, exercicis, dinàmiques i teatralitzacions que ens faran aprendre i passar una estona entretinguda.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si estàs interessat/da en portar al teu poble alguna de les activitats no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres:

[email protected]