Management

LA RANAMANCA

La Ranamanca venen des de Castelló de la Plana per oferir la millor rumba-fusió de les comarques valencianes. Presentant el seu tercer disc Demente Libre i nou single Cuando Estábamos Bien venen ben fort per a quedar-se al panorama musical valencià. Amb dos discos més a les esquenes, Sobre Sorpresa (2013) i Cuéntame Más (2014), han pujat a escenaris tan destacats com l’Aplec dels Ports o el TroVam!, a més de ser un dels grups habituals a les festes de la Magdalena i les millors nits castellonenques. Ara pretenen assaltar noves terres amb els seus ritmes mestissos i la maduresa d’anys d’esforç. Una banda per fer-te ballar, en qualsevol dels contextos, a base d’una potent mescla de sons llatins i una qualitat musical indiscutible.

THE DANCE CRASHERS

The Dance Crashers és una jove formació d’ska clàssic i jazz provinent de la comarca del Comtat. Músics de banda amb llarga trajectòria i formació musical encapçalats per l’espectacular veu femenina d’Anna Millo. Al 2016 van participar a festivals com el Rototom Sunsplash, Festival Diània o el Festivern entre altres. Destaquem la crítica musical en el suplement cultural del periòdic Levante EMV, que els definia com “la perla negra del Comtat”. Un grup amb molta projecció dins del món de l’ska-jazz, una aposta segura per ballar i gaudir de bona música.

ZEROKOMA

Els germans ZeroKoma porten nou single Hey-Hey i nou disc Galones desde els Muxikon Estudios de Iñaki “Uoho” (Extremoduro). Amb Arde la Ciudad tanquen una etapa de la banda després dels seus dos discs. Quién pone los límites?, presentat a finals de l’any 2015 a Ca la Mera. Tot i la joventut dels components, és ja el seu segon disc d’estudi i tota una declaració d’intencions. Gravat a Navarra, territori puntal del gènere, compta amb col·laboracions tan remarcables com les de Kutxi Romero (Marea) a la veu o els Piedrafita (pare -ex Barricada- i fill -Dikers-) a la veu i a la producció. 

CONTACTA AMB NOSALTRES

15 + 8 =